Gaming

Waarom is de nintendo switch zo populair?

Het merk Nintendo is al een hele poos een bekend begrip, en er komen steeds weer nieuwe producten op de markt. Een van de meest recente nieuwkomers is de Nintendo Switch! Binnen een mum van tijd was het ongekend populair, en dat is nog steeds zo. Maar hoe kan dat? Wat zijn de redenen daarvoor? Om die vragen te beantwoorden, wordt er in dit artikel uitgelegd waarom de Nintendo Switch zo populair is.

De prijs van een Nintendo Switch is niet al te hoog

De Nintendo Switch heeft niet een al te hoge prijs, voor een spelcomputer waar je zoveel mee kan. Gemiddeld ligt de prijs tussen de 300,- en 400,- (dit ligt er natuurlijk ook aan waar je het koopt). Om die reden is de Nintendo Switch een duurzame aankoop, als je er zorgvuldig mee omgaat zal je er voor een lange periode er veel plezier van hebben.

Er zijn veel nieuwe games

Net zoals bij de Nintendo Wii en de Nintendo DS zijn er talloze games die je kunt spelen op een Nintendo Switch. Van Mario Kart tot Animal Crossing, en van Just Dance tot The Legend of Zelda, er is zoveel mogelijk. Omdat er zoveel verschillende games zijn, is er voor iedereen wel iets. Bovendien ontwikkelt Nintendo razendsnel games, en kun je met alle mogelijke keuzes je bijna niet voorstellen dat je je gaat vervelen met een Nintendo Switch.

Het is voor kinderen en volwassenen

Hoe jong of oud je ook bent, een Nintendo Switch is voor iedereen! Omdat de meeste games die voor het hele gezin zijn een makkelijke uitleg hebben, kan je met meerdere personen ervan genieten. Daarom is een Nintendo Switch ideaal voor feestjes of avonden met vrienden en familie. Door de vele games heb je een avondvullend programma, en is het vermaak binnen handbereik. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met de hele familie Just Dance te doen? Of samen met je vrienden een paar potjes Mario Party?

Een Nintendo Switch is makkelijk mee te nemen

Stel je voor dat je net in een erg spannend level van je favoriete game zit, maar plotseling weg moet. Achterin de auto is bijvoorbeeld een Nintendo Wii niet mee te nemen. Met de Nintendo Switch is dit een ander verhaal! Door het compacte ontwerp kun je het overal mee naartoe nemen. Dus bijvoorbeeld ook mee op vakantie. Ook is het ideaal als je veel moet reizen voor school of werk, en je de tijd moet doden in het openbaar vervoer. Dan is het toch heerlijk dat je de Nintendo Switch binnen handbereik hebt?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er verschillende redenen waarom een Nintendo Switch zo populair is. De aantrekkelijke prijs, de games, de geschiktheid voor iedereen en hoe makkelijk je het mee kunt nemen, zorgen er samen voor dat de Nintendo Switch een spelcomputer is met ongekend veel mogelijkheden.

Comments are closed.