Technology

Uitzendbureau techniek, wat kunnen zij allemaal voor je doen?

Het is wel duidelijk dat er binnen de techniek een enorm tekort is aan personeel. Op de Nederlandse markt zie je de afname de laatste jaren sterker en sterker toenemen. Gelukkig is het uitzendbureau techniek er nog.

Wanneer je op zoek bent naar personeel dan kun je bij hen terecht voor wat je zoekt. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om lager geschoold personeel, of om vakmannen die echt de uiterste specialisatie tot in het diepste niveau hebben.

Welke functies verlenen zij onder andere?

De functies die het uitzendbureau techniek onder andere verleent zijn: straler, lasser operator, machinebouwer, poedercoater, productiemedewerker en assemblagemedewerker.

Het uitzendbureau levert dus personeel voor mensen die hier niet makkelijk aan kunnen komen. Een uitzendbureau maakt dit een stuk makkelijker en het vergemakkelijkt het proces ook nog eens een stuk meer dan bemiddelaar. Ze leveren techniekpersoneel aan, maar ze komen ook nog eens direct met personeel dat het beste bij jouw wensen past. Dit is ideaal, omdat zo het selectieproces een stuk makkelijk wordt gemaakt, of het wordt je volledig uit handen genomen. Dit bespaart jou een hoop werk en stress.

Wat zijn nog meer voordelen van een uitzendbureau techniek?

Wat zijn nu andere voordelen van een uitzendbureau in de techniek? Een ervan is kwaliteit. Zoals net al even benoemd, uitzendbureau beschikken niet enkel over mankracht, maar ook nog eens over expertise. Ze hebben allemaal een opleiding gehad, en beschikken dus over de juiste capaciteiten om personeel zorgvuldig uit te zoeken op een goede manier. Ze zijn dagelijks bezig met het beoordelen van de CV’s van de kandidaten. Ze hebben daarnaast vaak ook nog eens ervaring. Doordat een uitzendbureau beschikt over dit alles is het bijna een garantie dat ze met een goede kandidaat komen.

Flexibiliteit is ook van de partij.

Wanneer je een uitzendbureau techniek inzet, dan kun je het personeel heel makkelijk inhuren op een flexibele basis. Zo kun je er voor kiezen om iemand in dienst te nemen op uitzendbasis Dit is een van de meest flexibele vormen van bemiddeling. Daarnaast is dit ook nog eens kenmerkend voor de grote mate van flexibiliteit die beide partijen zullen ervaren.

Naast flexibiliteit is er ook sprake van snelheid. Het werven van nieuw personeel kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Wanneer je een uitzendbureau om hulp vraagt, dan blijft een groot deel van deze tijd dus bespaard. Het proces gaat een stuk sneller, en daarnaast hebben ze een heel erg groot bestand aan kandidaten. Ze hebben de kennis over hoe zij slim campagne moeten voeren om aantrekkelijk personeel naar zich toe te trekken. Wanneer je dit zelf doet, dan is de kans dat je veel tijd verliest een garantie, en daarnaast heb je totaal geen zekerheid over het vinden van de juiste werknemer.

Risico reductie.

Het reduceren van risico’s is iets waar veel mensen altijd wel voor zijn. Op papier is het zo dat de werknemer in dienst komt voor het uitzendbureau zelf. Dit geldt enkel en alleen wanneer je kiest voor een uitzendovereenkomst. Het uitzendbureau is juridisch verantwoordelijk. Wanneer er sprake is van ziekte of ontslag, dan is er voor jouw bedrijf geen enkel risico waar jij je zorgen over hoeft te maken. Jij, in de functie als inlener, bent niet verantwoordelijk voor het doorbetalen van loon wanneer er sprake is van ziekte. Het enige dat je betaald is de gewerkte uren van de medewerker.

Met een technisch uitzendbureau kun jij de focus leggen op de kern, waar het om draait.

Het rekruteren van personeel is belangrijk, maar het is eigenlijk bijzaak, net zoals personeelsadministratie. Het kost allemaal veel tijd, en het kost ook nog eens een hoop energie. Een uitzendbureau neemt dit alles uit handen. Dit bespaart een hoop tijd en energie, maar deze kan nu juist gestoken worden aan de kernactiviteiten die echt onmisbaar zijn voor een goede bedrijfsvoering. Je kunt je weer focussen op hetgeen dat echt belangrijk is, waardoor je het bedrijf nog succesvoller kunt maken dan dat het al is.

Een uitzendbureau zorgt dus voor een besparing van geld en tijd, en daarnaast zijn er nog een hoop dieper liggende voordelen. De beste potentiële werknemers worden voor je gevonden. Zelf hoef je niets te doen.

Comments are closed.