Gaming

Met deze tips haal jij meer uit je game ervaring

Gamen is ontzettend hot! De laatste jaren is gamen enorm toegenomen en de mogelijkheden worden steeds groter. Er vinden continu verbeteringen plaats waardoor het gamen steeds realistischer wordt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om online met al je vrienden te spelen. Los van het feit dat de games ontzettend hard innoveren, zijn er nog meer mogelijkheden om jouw game ervaring naar een hoger niveau te tillen. Hoe? Dat lees je in deze blog!

Kwalitatief geluid

Tegenwoordig is het geluid van je game één van de belangrijkste onderdelen. Gelukkig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om te genieten van de beste geluidskwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de echte game-headsets die voorzien zijn van noice-cancelling. Je ervaart het geluid van je favoriete games op deze manier beter dan ooit. Ben je niet zo’n fan van koptelefoons? Kies dan voor een center speaker. Je plaatst deze speaker boven of onder de televisie/monitor en geniet zo van het scherpe geluid.

Gaming stoel

Een gaming stoel is ontzettend belangrijk! Er wordt steeds meer en langer gegamed. De houding tijdens het gamen is belangrijk is en je dient ten allen tijde met een rechte rug te zitten, in een actieve houding. Dus dat betekent dat je niet onderuitgezakt zit tijdens het gamen. Wij raden het daarom aan om een gaming stoel te kopen met armsteunen. Deze zitten vaak fijner en stimuleren de actieve houding.

De juiste televisie/monitor

Het belangrijkste onderdeel van je gaming setting is natuurlijk je televisie/monitor. Veel games denken ‘hoe groter, hoe beter’. Dit is echter niet het geval. Het gaat namelijk niet om hoe groot je televisie of monitor is, maar om het aantal pixels. In sommige ruimtes is een kleiner scherm veel aangenamer dan een groot scherm. Vooral bij schietspellen heeft dit vel invloed. Je maakt het oppervlak namelijk met een groot scherm, ook automatisch groter. Met een kleiner scherm heb je de hele televisie in je gezichtsveld, waardoor je beter anticipeert op je tegenstanders.

Gebruik een VPN

Het eerste aspect dat jouw game-ervaring verbetert, is het gebruik van een VPN. Dit heeft namelijk een aantal voordelen. Ten eerste beschermt het je tegen DDoS aanvallen. Dit zijn aanvallen waarbij er gigantische hoeveelheden data naar een server wordt gestuurd. Dit heeft als gevolg dat de game heel traag aanvoelt. Hackers doen dit op basis van een IP-adres. Aangezien een VPN jouw IP-adres verbergt, is het voor hackers bijna onmogelijk om een DDoS aanval te doen. We leggen de nadruk op bijna, want je bent helaas nooit voor 100% beschermd.

Comments are closed.