simkaart en telefoon
Overig

Een nieuwe mobiele provider

Met de komst van de smartphone hebben we toegang tot verschillende mogelijkheden gekregen. Zo kunnen we videobellen met familie of vrienden, foto’s schieten op elk gewenst moment en we hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van sociale media platformen. De mogelijkheden met een smartphone zijn eindeloos! Wat ook erg fijn is, is dat we een abonnement kunnen afsluiten bij een mobiele provider. Wil jij ook een mobiel abonnement afsluiten? En wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Sim only met nummerbehoud

Op het moment dat je een mobiel abonnement afsluit, sluit je een contract af met een mobiele provider. Hiermee kun je telefoneren, sms’en, internetten, muziek streamen en nog veel meer. Het is een makkelijke manier om toegang te krijgen tot verschillende mobiele diensten. Heb je al een mobiel abonnement? En wil je graag overstappen naar een andere mobiele provider? Dan kun je dit makkelijk doen. Wil je graag je huidige nummer behouden? Kies dan voor sim only nummerbehoud. Hiervoor heb je alleen je nummer en een goed werkende simkaart nodig. Heb je een bedrijf waar je een zakelijk nummer voor hebt? Dan kun je dit nummer ook meenemen naar een andere provider. Om dit te kunnen doen, zal de nieuwe provider om een klantnummer vragen. Het is goed om te weten dat het meenemen van je nummer in vier makkelijke stappen gebeurd. Het eerste wat je moet doen, is een aanvraag indienen. Dit kun je tijdens een bestelling doen, maar het kan ook altijd achteraf. Hierna krijg je een sms, waarmee je de aanvraag kunt bevestigen. De nieuwe provider gaat vervolgens aan de slag met jouw aanvraag en houd je per mail op de hoogte. 

Onbeperkt bellen

Moet je vaak bellen? En lange gesprekken voeren? Of vind je het fijn om zonder zorgen in contact te zijn met vrienden, familie of zakelijke contacten? Dan is daar een geweldige optie voor. In dit geval kun je kiezen voor sim only onbeperkt bellen. Hierbij zul je een vast maandelijks bedrag betalen en in ruil daarvoor kun jij iedereen bellen, waar en wanneer je maar wilt. En geen zorgen! Er is geen limiet waar je je aan hoeft te houden. In de meeste gevallen kun je met onbeperkt bellen ook genieten van andere voordelen, waaronder gratis sms’en, voicemail en meer. Ook deze optie kun je binnen een paar stappen regelen. Log online in op de website van de nieuwe provider. Hierna kun je je bundel aanpassen door voor onbeperkt te kiezen. 

Kortom, wil je een mobiele abonnement afsluiten? Of overstappen naar een nieuwe provider? Dan kun je ervoor kiezen om je nummer te behouden of te kiezen voor onbeperkt bellen. Met een paar stappen kun je deze opties geregeld hebben!

Comments are closed.