Gaming

De top 5 game toetsenborden voor 2021

Hoewel gemiddelde toetsenborden je alleen tegenhouden, zullen de beste gamingtoetsenborden je daadwerkelijk helpen om beter te gamen en betere nauwkeurigheid, snelheid en prestaties te leveren. Bovendien worden ze geleverd met functies die uw kansen om te winnen vergroten, zoals N-key rollover, snellere toetsbediening en de mogelijkheid om macro’s te maken en te gebruiken.

Het zijn niet alleen de beste gaming-pc’s en de beste gaming-monitoren die essentieel zijn voor de ultieme game-ervaring. Met alle functies, bouwkwaliteit en prestaties die de beste gamingtoetsenborden bieden, vormen ze ook een essentiële aanvulling op de instellingen van gamers. Dus lees verder om de meest ideale voor jou te vinden.

SteelSeries Apex Pro

Er zijn veel redenen waarom dit gaming-toetsenbord waarschijnlijk het beste van het beste is. Het heeft een stevige, solide constructie. Het is relatief stil, ondanks dat het mechanisch is vanwege de magnetische schakelaars. Het is aanpasbaar, zowel in termen van wat de toetsen doen, maar ook in termen van het bedieningspunt en de bedieningskracht. Het is prachtig met individueel verlichte toetsen en een OLED-scherm dat je opnieuw kunt aanpassen – en het presteert als een droom – je hoeft nooit te wachten op invoer wanneer je dit toetsenbord gebruikt.

Kortom, als je wilt dat dit toetsenbord iets doet, zal het het doen. Welnu, zolang je maar wilt dat het iets doet dat een toetsenbord kan doen, dat wil zeggen. De SteelSeries Apex Pro is wat we beschouwen als het beste algemene gamingtoetsenbord voor Kerstmis en 2021, en als je het geluk hebt er een te bemachtigen, zul je een gelukkige gamer zijn – we garanderen het.

Corsair k100

De Corsair K100 is snel, goed gebouwd, boordevol functies en erg duur. Als je voorbij het prijskaartje kunt komen, zul je een toetsenbord vinden met de waanzinnig snelle OPX optisch-mechanische schakelaars die net zo snel zijn als de schakelaars op Razer Huntsman, maar op de een of andere manier ook veel beter aanvoelen om te typen. Dan is er het magnetische polskussentje, de PBT-keycaps en geweldige RGB-verlichting ondersteund door echt geweldige software. Het is misschien nog steeds niet genoeg om de prijs voor velen te rechtvaardigen, maar het is iets dat je kunt verwachten van een bijna foutloos pakket.

Everest Max van Mountain

Mountain is een nieuwkomer in de perifere scene die een groot deel van de concurrentie uit het water blaast. Hun crowdfunding-project – de Everest Max is een van de beste, unieke perifere ervaringen die we de laatste tijd hebben gehad. Het is een eersteklas hardware met een hoge mate van modulariteit. Het heeft een afneembaar Numpad met aanpasbare macroschermen en een mediabedieningsmodule – ook met een ingebouwd scherm. Dan zijn er de magnetische polssteun, magnetische voetjes, hot swapping en, eerlijk gezegd, te veel andere functies om hier op te noemen.

Razer Huntsman Elite

Als je behoefte hebt aan snelheid, dan is de Huntsman Elite de beste keuze, dankzij de nieuwe optomechanische schakelaars. Dat klinkt als een mondvol, maar in wezen betekent het dat Razer erin is geslaagd mechanische schakelaars te combineren met optische sensoren. Dit ondenkbare stelt de Huntsman Elite in staat om zijn bediening naar een hoger niveau te tillen, en het zou moeilijk zijn om een ​​sneller toetsenbord op de markt te vinden. Even terzijde, het is ook opmerkelijk comfortabel om op te typen. Bovendien is het bedekt met meer RGB-verlichting dan waar je een stok tegen kunt schudden.

Logitech G413

Eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid zijn de drie hoofdbestanddelen van Logitech G413. Dit no-nonsense gaming-toetsenbord van Logitech heeft alles wat een gamer nodig heeft voor slechts een fractie van de kosten van andere toetsenborden op deze lijst. Het is goed gebouwd, ontworpen met minimalisme in gedachten en uitgerust met mechanische Romer-G-schakelaars. Het heeft zelfs een USB-passthrough, zodat je die poort niet kwijtraakt wanneer je hem aansluit. Sommige gamers missen misschien mediatoetsen of meer opties voor de achtergrondverlichting van toetsen, maar dit is nog steeds een geweldig gamingtoetsenbord dat we elke dag zouden uitproberen.

Comments are closed.